.

.
.

16 Eylül 2009 Çarşamba

SONBAHARIN YEMİŞİ BİR DİZİ ALIÇ

Alıç sevenler, alıç görünce çocukluğuna dönenler parmak kaldırsın!..





Tıklayın, kocaman olsun:))

5 yorum:

  1. Nasıl güzeller. Ağzımın suyu aktı. Ne çok yedik bunlardan. Hasta olana kadar. Hatta Adıyaman'da ağabeyim hastanelik oldu bu yüzden. Resimler de canlı mı canlı. Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Ayy bayılırım.Orta okuldan sonra hiç yemedim.İş mi şimdi bu yaptığınız?:)))Aş eren hamilelere döneceğim :)))Ya rüyama girerse?:)))Bir yerim şişerse sizden, ona göre:)))

    YanıtlaSil
  3. Ben ne olduğunu bile bilmiyorummm?????
    ne bunlar?

    YanıtlaSil
  4. Buğdaycım senin yaşın tutmaz güzelim:) Bak ablaların nasıl biliyor. Biz ilkokuldayken her sonbahar okul kapılarına gelen satıcılardan bir dizi alıp boynumuza asar, koparır koparır yerdik, Allahım nasıl güzel ve eğlenceli olurdu. Alıç bir çeşit yabani meyve, kuşburnu gibi kendiliğinden yetişen. Artık çok ender bulunuyor, dün tesadüfen görünce çok sevinip aldım hemen, boynuma asıp yedim çocuk gibi:)

    Asumancım, Nedret hanımcım hasret giderin istedim ama Nedret hanımın vaziyet kötü oldu galiba:)) İyisiniz di mi, şişme falan yok:) Buğday Tanesi de sizin gibi Marmaris'te oturuyor biliyor muydunuz?

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten miiiiiiiii???? Komşum çıktı desenize...Hemen izleyicisi olup tanışayım :D
    Cidden yaşım tutmuyor :D Dün çoğu insana sordum ve bilen bir kişi çıktı henüz...Hatta ikinci fotoğrafını masa üstü yaptım.Çok güzel görünüyorlar.

    YanıtlaSil