.

.
.

4 Haziran 2011 Cumartesi

GÜNE GÜZEL BAŞLAMAK


Sabahın köründe kalkıp yüklükteki saf yünden kilime tebelleş olan güvelerle verdiğim mücadele canıma okumuş olsa da parkta yürüyüş yapma arzumdan caymadım. Henüz saat 10 olmasına rağmen sıcak kendini hissettiriyordu. Ama hafiften esen rüzgar, denizin maviliği, ufukta görünen tekneler, puslu gökyüzü, zeytin ağaçları, çiçekler, palmiyeler, yaprakların hışırtısı, havadaki ıtırlı koku sıcağa aldırış etmemi engelledi. Kendimi Yaşar Kemal romanlarından birinin kahramanı gibi hissederek yürüdüm de yürüdüm. Sizleri de unutmadım tabii ki, buyrun benimle yürüyün, benim gözümden seyredin etrafı. Fotoğrafları tıklamayı unutmayın ki küsmesinler size:)









Yeni bir yürüyüşte buluşmak üzere iyi hafta sonları...

13 yorum:

  1. Denizi üzerindeki o ürperir gibi minik dalgaların olduğu sabah saatlerinde daha çok severim, serinliği mi yoksa lacivertliğimi daha çok aklımıçeliyr bilmiyorum ama resimlere bakınca yazı da deniz kıyısında yapılan sabah yürüyüşlerini de özlediğmi farkettim.

    Güvelere ÖLÜMMM!!! :))

    YanıtlaSil
  2. Makinenin de biraz payı vardır ama süper çekiyorsun fotoğrafları:)) Heryer ne kadar güzel. Sıcaklık bile yansımış karelere:))

    YanıtlaSil
  3. Antalya'da sabah yürüyüşlerini hiç bir şeye değişmem, b,r gün bu şehirden gidersem sanırm en çok sabah yüyrüyüşlerini özlerim:))

    YanıtlaSil
  4. Offfffff offffffff atlasam gelsem mi, kuş olsam uçsam mı...aman da ne güzel fotolar bunlar, benim için kahve içildi mi acaba...

    YanıtlaSil
  5. Ne iyi geldi bana bu renkli foto-gezinti
    böyle..
    İstanbul da bugün birden yaza giriverdi. Ne güzel.

    YanıtlaSil
  6. ne güzel resimler bunlar insanın böyle bi yerde yaşaması ne güzel şey olsa gerek memleketimi çok sevmeme ragmen böyle yerlerde bi ömür yaşarım ben dedirtiyor insana ...

    YanıtlaSil
  7. Fotoğraflara bittim, bittiiimm :)

    YanıtlaSil
  8. narlar çiçek açmış orlarda ne güzel. :))

    güvelerle savaşı kazanmışsındır umarım.

    YanıtlaSil
  9. Hepsi birbirinden güzel,Ankaradan sonra size ne iyi gelmiştir.Yeni yürüyüşlerinizde yeni karelerle sizi bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  10. Antalya'yı bir özlemişim. Ufkun derinliğini...

    YanıtlaSil
  11. En kısa zamanda hiç gitmediğim antalyaya gitmek farz oldu:) bayıldım fotolarına...

    YanıtlaSil