.

.
.

15 Şubat 2012 Çarşamba

KONSERLİ GÜN


Bütün gün "Sevgililer Günü"de neymiş diye çemkirdikten sonra akşam kendi kendimi resetleyip Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin düzenlemiş olduğu "Sevgililer Günü Konseri"ne izleyici olarak dahil oldum efendim. Maksat üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil, Sevgililer Günü'yle hala bir muhabbetimiz yok lâkin getirdiği nimetlere sırt çevirmek de enayilik olur deeel mi:)) O nedenle gittik, salonda yerimizi aldık; bir piyano ve bir baterinin yerleştirildiği, ayrıca üç de kanepe konmuş, mumlarla ve çiçeklerle süslenmiş sahneyi inceleyerek konserin başlamasını bekledik. Derken piyanist, kemancı, gitarist, saksafon ve yan flüt çalan genç ve baterist sahnede yerini aldı. Ardından da Albinoni'nin "Adagio"sunu seslendiren ilk solist göründü. Konser boyunca 4 kadın 2 erkek solist yerli yabancı şarkılar seslendirdiler. Whitney Houston'da unutulmadı, bir şarkıyla anıldı. 


Kısa süren fakat keyifli bir konserdi. Bir de yanımda oturan kadın her şarkının sonunda bravo diye bağırıp koltuğunda hoplamasaydı daha iyi olacaktı. Müziğin tadı damağımızda kalarak ayrıldık salondan, Sevgililer Günü modundan çıkıp tekrar Öykü Günü moduna döndük. (Bukalemun gibiyim yahu, işime geldiği gibi renk değiştiriyorum:)) Şimdi Perşembe günü başlayacak Kitap Fuarı'nı beklemekteyim sabırsızlıkla. Bu hafta etkinlik dolu olacak, yaşasın...

7 yorum:

  1. ne güzel..ne de cok severim Albinoni'nin Adagio'sunu..

    YanıtlaSil
  2. yaşasın yaşasın Antalya'da kitap fuarı var kim bilebilir ki niye bu kadar sevindiğimi hhehehehe

    Konser resimleri pek keyifli pek güzel.Sefan olsun Leylak Dalıcım...

    YanıtlaSil
  3. bende butun gun ellerinde guller balonlar gezenlere burun kivirip durdum ama aksam sevgililer gunu pastasini yutarken hic sesim cikmadi :))) sanirim abartmamak ama ufak tefek nimetlerinden de faydalanmak lazim ;)

    YanıtlaSil
  4. Antalya senin için gerçekten mükemmel bir şehir ablam, ne mutlu sana...
    Fuara son bir gün...
    Öpüyorum, Sevi

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel gözüküyor fotoğraflar canım ablam :) keşke buralarda da böyle etkinlikler olsa ...

    YanıtlaSil
  6. Leylağım,
    Belli ki kadıncağızın bir yakını orkestrada çalıyormuş! ;)
    Müzik ruhun gıdasıdır, pek güzel olmuş.:)

    YanıtlaSil
  7. Devlet Opera ve Balesinnin özel günlerde yaptığı pop ağırlıklı konserler gayet güzel oluyor ben de arada İzmir'dekine gidiyorum.

    YanıtlaSil